Pakej Berpantang 2020 (Urut Selepas Bersalin, Pantang Di Rumah)

Wahai mak buyung yang tengah cari pakej berpantang

Dua minggu pertama selepas bersalin ialah tempoh yang sangat kritikal.  Emosi mudah terganggu. 

Kalau tak ada support dari suami dan keluarga sendiri, macam-macam boleh jadi. Izinkan kami bantu.

Berapa Harga?

Pakej Berpantang 2020

Adakah ini antara  masalah anda  sehingga susah nak tidur fikirkan tentang pakej berpantang?

Mak dah tua
Mak pun bukannya sihat sangat. Dahlah duduk kampung, takkan nak paksa dia datang rumah kita kan? Lainlah kalau mak yang offer nak jaga kita.
Takut tak selesa, kalau mak mertua jaga
Yang pernah rasa, mesti tahu. Tak sama layanan mak kandung dengan mak mertua. Dengan mak sendiri, boleh manja-manja, minta itu ini. Dengan mertua, boleh ke?
Takut salah pilih tukang urut
Bila duduk bandar, anda tak kenal ramai orang. Lainlah kalau duduk kampung, mak boleh carikan tukang urut. Masalahnya, macam mana nak tahu dia urut sedap ke tak?
Takut suami tak tolong
Boleh ke tolong mandikan baby? Berani ke nak makan makanan pantang yang suami masak? Hari biasa pun dia tak masak, inikan pula masa anda berpantang.
Takut tak kuat nak berpantang sorang-sorang
Dalam hati, mungkin cakap boleh. Tapi, jangan main-main. Dua minggu pertama ialah yang paling kritikal. Kalau stress, macam-macam boleh jadi.
Takut baby buat hal
Belum kena, belum tahu. Pernah dengar baby menangis tak henti-henti? Silap-silap, anda buntu. Suami pun tak tahu.

Jangan bimbang, mulai hari ini semua kerisauan itu akan hilang!

Berapa Harga?

Bayangkan anda dapat pakej berpantang yang betul-betul best

Boleh rehat-rehat
Penat wooo bersalin. Habis hilang tenaga semua. Bestnya kalau ada yang boleh  jagakan anak sekejap. Boleh qada’ tidur.
Boleh makan sedap-sedap
Kan best kalau kita boleh pilih ikan dan sayur yang kita suka. Lepas itu, ada yang masakkan.
Boleh jaga badan untuk suami
Selain elakkan badan masuk angin, kan bagus kalau boleh haluskan, licinkan kulit & kecutkan perut menggeleber dan bengkak. Yang penting, ketatkan yang di bawah itu.
Boleh rasa lega, selega-leganya
Tak payah lagi nak Whatsapp sana sini. Dah ada yang uruskan tukang urut yang confirm boleh buat kerja.

Benar, kita semua mahukan yang terbaik. Tak perlu nak susahkan keluarga dan siapa-siapa. Semoga dengan adanya pakej ibu berpantang ini, anda betul-betul mendapat rehat yang secukupnya.

Semoga dipermudahkan urusan anda semasa berpantang nanti.

Berapa Harga?

Berapa harga pakej berpantang?

Percuma set bersalin Tanamera (Worth RM390).
Tapi, hanya untuk 50 pelanggan pertama setiap bulan. Siap cepat, dia dapat.

Daily Visit 14 Hari
RM4524
RM3820
Mothercare
14 hari
8 jam
9am – 5pm
Full Day
Urut (1x / hari)
Tungku (2x / hari)
Bengkung (2x / hari)
Param, Pilis, Tapel (2x / hari)
Mandi Herba (2x / hari)
Lulur (1x / minggu)
Tangas (1x / minggu)
Urut Bengkak Susu (3x / minggu)
Urut Kepala Buang Angin (3x / minggu)
 
Babycare
Mandi (2x / hari)
Urut (2x / hari)
Tuam (2x / hari)
Babysitting
 
Food
Makanan pantang
Minuman pantang
Teh herba
 
Complimentary
Free baby class
Free consultation
Free goodies
Free visitation
Daily Visit 21 Hari
RM6507
RM5422
Mothercare
21 hari
8 jam
9am – 5pm
Full Day
Urut (1x / hari)
Tungku (2x / hari)
Bengkung (2x / hari)
Param, Pilis, Tapel (2x / hari)
Mandi Herba (2x / hari)
Lulur (1x / minggu)
Tangas (1x / minggu)
Urut Bengkak Susu (3x / minggu)
Urut Kepala Buang Angin (3x / minggu)
 
Babycare
Mandi (2x / hari)
Urut (2x / hari)
Tuam (2x / hari)
Babysitting
 
Food
Makanan pantang
Minuman pantang
Teh herba
 
Complimentary
Free baby class
Free consultation
Free goodies
Free visitation

Untuk pakej-pakej yang lain, sila hubungi kami untuk mendapatkan harga.

Apa beza pakej pantang ini dengan yang lain?

Apa beza kami dengan penyedia perkhidmatan berpantang selepas bersalin yang lain seperti Mama Care, Natalis Mothercare, Pudina Confinement, Suraya Mothercare, CK Beauty dan lain-lain?

No hidden costs
Kami terangkan satu persatu. Tak ada caj tersembunyi. Kalau ada transportation fee pun, kami akan beritahu siap-siap. Tak akan ada surprise.
Kami belanja Starbucks
Kalau tak dapat datang, kami datang office anda. Nak lebih santai, kita boleh jumpa di Starbucks. Kalau sibuk, boleh guna Zoom atau Google Meet.
Kami pantau disiplin tukang urut
Kami bukan jenis lepas tangan. Kami akan datang ke rumah anda untuk tengok macam mana tukang urut buat kerja. Kalau anda ada apa-apa tak puas hati beritahu kami.
Kami ajar cara handle baby + free goodies
Kalau ini first pregnancy anda, memang tak akan ada orang ajar. Suami pun boleh join sekali untuk belajar mandikan baby, tukar Pampers.
Tukang urut tempatan, bukan Indonesia
Tahu tak kenapa harga pakej lain lebih murah? Sebabnya ialah mereka tak sanggup bayar tukang urut tempatan yang harganya lebih mahal. Tanggungjawab kami ialah bantu golongan B40 ini cari rezeki.
Tukang urut ada sijil kemahiran
Selain ada sijil SKM, setiap tukang urut kami wajib menjalani sesi interview terlebih dahulu sebelum diterima bekerja.

Hati-hati, jangan sampai salah pilih tukang urut

Berapa Harga?

Pakej berpantang ini sesuai untuk siapa?

Apa beza kami dengan penyedia perkhidmatan berpantang selepas bersalin yang lain seperti Mama Care, Natalis Mothercare, Pudina Confinement, Suraya Mothercare, CK Beauty dan lain-lain?

First time mother
Kami tahu anda takut sebab memang tak pernah ada pengalaman. Biar kami uruskan segala kerisauan dan kebimbangan ibu selepas bersalin.
Suami yang sayang isteri
Kalau anda seorang suami yang betul-betul sayang bini, anda pasti akan bayarkan pakej ini untuk penjagaan ibu.
Bakal nenek yang sibuk
Ya, anda bakal jadi nenek. Anak anda akan melahirkan anak dan anda bakal ada cucu. Tapi, anda pun sibuk. Tak sempat nak jaga.
Bersalin last minute
Kalau tiba-tiba terberanak awal, kami boleh uruskan hal urut selepas bersalin.

Semoga segalanya dipermudahkan

Berapa Harga?

Macam mana nak tempah pakej berpantang ini?

Hanya dengan empat langkah sahaja.

Pakej berpantang terbaik
Tengok pakej
Pilih pakej yang berkenan di hati.
Pakej pantang murah
Check harga
Check harga, sesuai dengan bajet
Param pilis tapel
Dapatkan quotation
Tengok semua details.
Urut selepas bersalin
Bayar deposit
Cuma RM500, untuk lock-in tukang urut.

Cepat, jangan lambat

Berapa Harga?

 

Dapatkan quotation pakej berpantang percuma

Jangan lupa dapatkan menu berpantang dalam bentuk PDF secara percuma. Tak beli pun tak apa.

Masih Belum Buat Keputusan?

No problem! Jemput tengok-tengok dulu pakej berpantang kami. Jangan lupa tanya suami juga.
Manalah tahu, dia nak bayarkan.

Saya Survey Dulu