Motherhood.com.my – Untuk Semua Keperluan Bayi Anda

Perhatian kepada semua ibu bapa, jangan risau! Penyelesaian kepada semua masalah keibubapaan anda akhirnya di sini!

Tidak diragukan lagi menjadi seorang ibu bukanlah sesuatu yang mudah. Ibu yang baru melahirkan bayi bukan sahaja perlu memberikan lebih perhatian kepada bayinya malah perlu mengekalkan prestasi kerja dan kehidupan seharian. Tidak menang tangan bukan! Jangan risau, Motherhood.com.my boleh membuatkan perjalanan anda sebagai seorang ibu lebih lancar dan mudah.

Apakah rasanya menjadi seorang ibu?

Menjadi seorang ibu merupakan suatu pengalaman yang mencemaskan serta mengujakan pada masa yang sama. Walaupun pengalaman menjadi ibu baru sangat meletihkan, namun ia juga mampu membuatkan anda terasa sangat bahagia. Bergelar ibu bermakna hidup anda juga sudah berubah – segala keputusan dan tindakan yang akan dibuat berdasarkan keperluan anak anda. Perjalanan seorang ibu sangat unik kerana setiap ibu akan memiliki cerita tersendiri dengan si kecil mereka. Namun perjalanan ini bukanlah satu perjalanan yang mudah bagi ibu bapa si kecil tersebut. Hal ini demikian kerana anda perlu berhadapan dengan situasi yang tidak diketahui ataupun yang tidak dijangka oleh anda. Misalnya, bangun tidur seawal 4.00 pagi untuk menyusukan bayi, menukar lampin di tempat yang tidak selesa, memujuk bayi anda apabila si kecil anda menangis di khalayak ramai serta mengimbangi kehidupan profesional dan keibubapaan dengan jadual yang padat. Meskipun begitu, ia juga memberikan seribu satu kegembiraan dan kenangan, melihat anak anda membesar dan paling penting, berbangga dengan apa yang telah anda capai bersama si anak. Oleh sebab itu, kami membuat keputusan untuk mencipta Motherhood.com.my khusus untuk menemani para ibu bapa sepanjang perjalanan ini dan membantu membuatkan pengalaman keibubapaan anda terasa mudah.

 

Siapa kami? Dan apa yang kami lakukan?

Sejak tahun 2014, Motherhood.com.my adalah satu platform atas talian untuk para ibu bapa membeli barang-barang keperluan ibu mengandung, bayi dan kanak-kanak. Matlamat kami? Membantu ibu bapa terutamanya para ibu menghadapi setiap fasa yang berlainan semasa hamil. Selain itu, rangkaian produk kami terdiri daripada jenama berkualiti tinggi lagi dipercayai seperti Nestle,Fiffy, Philip Avent dan Pigeon; juga produk seperti OEM yang berkualiti dan berpatutan bagi mereka yang ingin memilih produk dengan harga mampu milik. Pendek kata, kami menawarkan lebih daripada 500 jenama merentasi 90 kategori yang berbeza, merangkumi susu formula, permainan kanak-kanak, lampin pakai buang sehinggalah kepada pam menyusu. Hasilnya, para ibu dengan mudah dapat mencari barang keperluan bayi mereka.

Melalui blog kami, ibu-ibu boleh mendapatkan maklumat berguna berkaitan tips keibubapaan, panduan menyusu, ulasan mengenai produk dan testimoni para ibu. Blog ini ditulis bertujuan untuk memudahkan tugas ibu bapa dan memberikan ruang untuk mereka mencipta kenangan bersama anak mereka. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan video bersiri bagi menyelesaikan masalah yang sering dihadapi oleh ibu-ibu di Malaysia. Kami juga telah menemuramah selebriti yang bergelar ibu seperti Amber Chia, Belinda Chee, Azura Zainal serta ramai lagi. Mereka memberikan nasihat dan berkongsi pengalaman tentang cara mereka membesarkan anak masing-masing.

Menyedari bahawa proses membesarkan anak boleh membuatkan anda kesempitan wang, kami sentiasa menawarkan promosi secara berterusan dan keahliaan secara percuma. Tambahan pula, ibu bapa berpeluang untuk memenangi hadiah percuma dengan menyertai pertandingan yang terdapat di media sosial kami.

Jadi apa yang anda tunggu? Layari Motherhood.com.my sekarang untuk penyelesaian kepada semua masalah keibubapaan anda!

Leave a Comment